Весела Тотева представя разтърсващата си книга „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка” във Враца

Весела Тотева представя разтърсващата си книга „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка” във Враца Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца и фондация „Докосни щастието” инициират поредна информационна кампания. Този път мисията ни е да провокираме хората да поговорим на една много сериозна и много лична тема - наркоманията. На 8 ноември от 17.30 ч. в читалнята на библиотеката ще ни гостува Весела Тотева с разтърсващата си книга, превърнала се в бестселър сред тийнейджърите „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка”. Тя ще представи една история от първо лице, която описва ада на наркотиците.
Весела Тотева е журналист. Работи в телевизия от 2001 г. Започва като криминален репортер, но после се задълбочава в изследване на човешката душа. Особено любими герои са й хората извън закона. Това не е случайно, защото още от малка Весела е бунтар и често е минавала от тъмната страна. 8 години от живота й преминават в битка с хероина, когото тя нарича нейната голяма любов. След като през 2001 г. се измъква като по чудо жива, тя написва книгата „Падение и спасение”. Книгата е изповед и много лична, заради което само за една година са продадени повече от 3 000 копия. Тази година започнаха и снимките на игрален филм по книгата и живота на Весела. Любопитното е, че главната роля е поверена на дъщеря й.
Ето и какво споделя Весела за книгата си:
„Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсвано от любовна мъка...не съм плакала за мъж...не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш...никога не съм обичала никой друг, освен хероина...любовта на живота ми. "
 
06.11.2017, 15:33 часа
1517 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha