Родители от Монтана изреваха от лоши условия в детско отделение на болницата /снимки/

Родители от Монтана изреваха от лоши условия в детско отделение на болницата /снимки/ Възмутени и потресени родители се оплакаха от условията в детското отделение в монтанската болница. Читатели на BulNews.bg изпратиха снимки в рубриката ни „Ти, репортерът“, на които ясно се вижда състоянието му.
Оказва се, че най-малките пациенти се лекуват на студено, в стаи с влага, мухъл и захабени подове.
„Нали уж трябва да се лекуват децата там, а те седят в мизерия“, споделя потресена майка, посетила отделението. Жената разказва, че в коридорите си личи, че е ремонтът е направен успешно, всичко е ново и е много приятно, но в стаите „мизерия страшна“. По думите на жената стените и пода били ужасно мръсни и неприятни, а на всичко отгоре нямало и парно.
От болницата заявиха пред наш репортер, че наскоро е правен ремонт на въпросното отделение. От там пък посочиха, че обстановката в стаите „не е чак толкова зле и трябва само козметичен ремонт“. Кога обаче ще бъде направен такъв, никой не се ангажира да прогнозира. 
03.11.2017, 13:40 часа
5749 2
Коментари

123

03.11.2017, 22:44 часа
pone ima dograma ;-)

Вестител прес

03.11.2017, 18:59 часа
Това е измислен стационар. Кутловчане да се лекуват във Враца. Има лекари, капацитети и голяма база. Ако се наложи и хеликоптер ще дойде.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha