"Видабаскет" продължава да търси първа победа за сезона

"Видабаскет" продължава да търси първа победа за сезона "Академик" /София/ продължава успешното си представяне на свой терен в А група и записа втора победа в Спортния комплекс в Правец, над "Видабаскет" с 98:85. Видинчани продължават да търсят първия си успех в надпреварата.
Най-силния си мач за сезона до момента изигра Цветомир Чернокожев, а страхотно включване от пейката имаше и Георги Дамянов, отчел се с пет тройки в двубоя.
Гостите също имаха добра успеваемост от тройката, но не успяха да се представят така и в защита, за да спрат мощното нападение на Академик.
В първата част домакините дръпнаха с двуцифрен актив, но "Видабаскет" не позволи да се стигне до огромна разлика преди почивката. В третата четвърт вече Академик се откъсна сериозно, като наниза 34 точки за 10 минути, и повече нямаше връщане назад след 21 точки аванс.
"Видабаскет" успя само отново да намали изоставането за крайното 98:85.
Най-резултатен за победата бе Дамянов с 21 точки, Цветомир Чернокожев се отчете с 20 точки и 11 борби, а Красимир Димитров добави още 20 точки. Теодор Николов вкара 33 за "Видабаскет", а Атанас Ангеловреализира 17.
02.11.2017, 14:13 часа
512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha