Наглост! Мъж паркира колата си пред кино „Метропол“ и запуши движението

Наглост! Мъж паркира колата си пред кино „Метропол“ и запуши движението Пореден случай на безобразно нагло паркиране възмути врачани. Съвестен гражданин изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg снимки на кола, спряна на сантиметри от входа на кино „Метропол“.
На снимките, които са направени вчера, се вижда лек автомобил „Опел Вектра“ с врачанска регистрация.
Колата е зарязана от шофьора си близо до входа на киното. Изглежда водачът е бил толкова мързелив, че не е пожелал да измине няколко метра от паркинга до входа. 
„Безумното му паркиране пък е запушило две коли, на които им се наложи да изчакат тариката да си свърши работата и чак тогава да излязат“, коментира възмутения врачанин. Отделен е въпросът, че на мястото има и обозначена пешеходна пътека, а шофьорът съвсем в нарушение на правилата е спрял точно пред нея. 
Подобно паркиране показва абсолютно незачитане на правилата за движение. На всичкото отгоре шофьорът показва явна подигравка към съгражданите си и особено тези, които паркират на обозначените за това места. 
01.11.2017, 08:25 часа
1893 2
Коментари

1a

01.11.2017, 15:21 часа
"мъж"

Баце

01.11.2017, 09:38 часа
Точно там е изхода и на служебните коли на РДВР, това е на гърба на сградата им, вижда се от всяка канцелария. Представяте ли си щом на тях не им прави впечатление тази показна простащина, колко сме зле?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha