Невръстни хулигани подлудиха Берковица! Хлапаци се млатят наред

Невръстни хулигани подлудиха Берковица! Хлапаци се млатят наред Невръстни хулигани подлудиха Берковица с непристойните си прояви. Два случая на грозни сцени са стигнали до полицията в курортното градче вчера, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Първата случка се разиграла между 10 и 10.30 часа в района на Кооперативния пазар в Берковица. Трима хлапаци на 15, 16 и 17 години започнали да вилнеят пред очите на всички, отишли да си напазаруват по това време. Тийнейджърите предизвикали масов бой с друга група свои връстници. Невръстните бабаити нападнали 15-годишен и трима 16-годишни, като започнали жестоко да ги налагат където сварят. Граждани прекратили мелето и извикали полиция, по случая е образувана проверка.  
Изглежда обаче това не било достатъчно за групата биячи. Малко по-късно същия ден в районното полицейско управление е постъпила жалба от жителка на градчето за нова разправия между хлапета, най-вероятно замесени са същите лица. Екшънът се разиграл между 13 и 14.15 часа в района около сградата на общинската администрация. Този път групата нападнала 17-годишен от Берковица. По случая е образувана проверка.  
20.10.2017, 08:35 часа
4252 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha