Кръшкачите признават кога и защо са започнали да изневеряват

Кръшкачите признават кога и защо са започнали да изневеряват Резултатите от ново проучване показват, че склонността към забежки най-често се проявява след раждането на първото дете, пише в. "Дейли експрес".
Допитването, направено във Великобритания, е обхванало 1000 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters. Внушителните 70% от кръшкачите са признали, че са сложили рога на половинките си след появата на бял свят на първото им отроче.
35% от анкетираните прелюбодейци са разкрили, че са потърсили ласки извън брачното ложе през първите 12 месеца след раждането на първото им дете. Двадесет и осем процента са сторили това в рамките на две години след появата му на бял свят, а 10% - още през първите шест месеца.
Мнозинството кръшкачи твърдят, че са били подтикнати към изневяра след раждането на първата си рожба, защото вниманието на половинките им е било погълнато изцяло от новото попълнение в семейството, и са се чувствали пренебрегнати и лишени от обич.
Около една трета от участниците в допитването споделят, че недоспиването след появата на бебето се е отразило неблагоприятно върху сексуалния им живот и това ги е подтикнало да търсят интимност навън. 
15.10.2017, 16:13 часа
1778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha